Ustvarite brezplačen Printbox uporabniški račun in se pridružite več kot 85.000 Printbox uporabnikom. Naslednji delovni dan boste na svoj Printbox uporabniški račun prejeli 5 Printbox kreditov. Nato obiščite katerikoli Printbox kiosk in natisnite 5 brezplačnih barvnih strani na kateremkoli Printbox kiosku v SLoveniji.V vaš Printbox uporabniški račun v oblaku lahko naložite svoje datoteke in shranite neporabljene Printbox kredite, ki bodo varno shranjeni na vašem Printbox uporabniškem računu. Datoteke lahko nato iz uporabniškega računa natisnete na kateremkoli Printbox kiosku, tiskanje datotek pa plačate z Printbox krediti.

Dodatne Printbox kredite lahko kupite z gotovino ali moneto na kateremkoli Printbox kiosku oziroma s kreditno kartico na naši spletni strani ali Printbox kredite vplačate z nakazilom sredstev na naš TRR. Cenik storitev Printbox si lahko ogledate tukaj.

Akcija za nove registrirane uporabnike velja od 1.5.2017 do vključno 31.5.2017.

  1. Ustvarite brezplačen Printbox uporabniški račun na spletni strani ali kateremkoli Printbox kiosku.
  2. Na svoj Printbox uporabniški račun boste naslednji delovni dan prejeli 5 Printbox kreditov.
  3. Naložite datoteke v vrsto za tisk vašega Printbox uporabniškega računa preko e-maila, spletne strani, Printbox Android mobilne aplikacije, Printbox Windows programa, z vašega USB ključka ali skenirajte vaše dokumente.
  4. Natisnite svoje dokumente na kateremkoli Printbox kiosku v Sloveniji.